Cautare

5796 de rezultate pentru "estiri ro sambata 10 10 2009" (5.06 secunde)
--------------------- N.Red. estiri.ro: traducerea rugaciunii din latina: Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, Roaga-te pentru noi pacatosii, Roaga-te, roaga-te pentru noi
Redactia estiri.ro si einformatii.ro, impreuna cu toti cei care o iubesc, ii ureaza Magdei: La multi ani! Magda Marincovici este una dintre boieroaicele presei medicale si nu numai.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, caricaturistul a precizat: Ideea unui Festival de Umor si Caricatura este laudabila, insa carentele care apar sunt:
Duminica, 10 martie, la ora 11.00, la Pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de grafica si caricatura A fost odata in Calarasi. ... www.estiri.ro, www.einformatii.ro, Argument Press
Un interviu de Florian Popa Micsan, cu Mihaela Raileanu Publicistul Florian Popa Micsan a incredintat redactiei estiri.ro si einformaii.ro un interviu cu Mihaela Raileanu, care se defineste pe Facebook ca fiind un omulet normal intr-o lume cu susul in jos.
Acesta a acceptat cu amabilitate sa faca chiar si o fotografie impreuna cu Mireille Astrid Popa, jurnalista la estiri.ro si einformatii.ro!
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, actorul Andrei Stan a marturisit: A fost un rol greu de interpretat in film, dar si pentru mine, cel de azi, dupa trei ani de la terminarea filmului, rolul inca ar fi greu.
Pe blogul intitulat siblondelegandesc.ro, Miruna Ioani, medic dentist, se prezinta astfel: ... - In august 2014 m-am si maritat cu motivul pentru care am emigrat, brunetul cu par cret, iubirea vietii mele (dr Horatiu Ioani, nota redactiei estiri.ro & einformatii.ro).
In exclusivitate apare acum, in www.estiri.ro. ... Pe zi, merg cel putin 10 km cu bicicleta si ma ajuta sa ajung mai repede.
"Totul este o poveste, de data aceasta o poveste frumoasa in care OMUL invinge!‘’, ne spune in exclusivitate pentru www.estiri.ro Mihai Dragomir, despre povestea lui Rene Kuntz, artistul care dedica fiecare lucrare in primul rand sotiei lui.
Parteneri si sponsori: Estiri.ro, RealitateaRomaneasca.ro, Fundatia Pretuieste Clipa. Concursul se incheie pe 24 aprilie 2013.
Oficial incepand cu data de 10 mai incep inscrierile pe www.cardiomix.ro pentru cea de a Xa editie care se va desfasura in tomana lui 2013. ... Nutrizzia - ww.nutrizziashop.com Arena Gym, Mike Sport, Cardio Mix , Estiri.ro, RealitateaRomaneasca.ro, Fundatia Pretuieste Clipa.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro. ... In general, schema e de 10 sedinte, dar in cazuri cronice numarul de sedinte e variabil in functie de raspunsul individual.
Am intalnit-o recent pe Raluca Moianu la Bali Spa Cornu, unde a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix’’, aflat la a 10 editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini.
Acesta a acordat un interviu in exclusivitate pentru www.estiri.ro, cu prilejul aniversarii bicentenarului Spitalului Filantropia.
Sunt foarte multi intelectuali in zona Piata Amzei care pot sa faca deosebirea intre un produs fake si unul original", ne-a spus in exclusivitate pentru www.estiri.ro Oana Puiu, Director General Piata Amzei.
Programul concurs "Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix‘‘, aflat la a 10-a editie, poate fi reteta de succes a noii tale imagini. ... Nutrizzia, Bebelu.ro.
Cu acest prilej, Iulia Corau, care se ocupa si de tot ce inseamna mestesug, ne-a raspuns la cateva intrebari, in exclusivitate pentru www.estiri.ro - Cum este sa faceti sarmale pentru atat de multa lume, in timpul sarbatorilor de iarna?
Asadar, o seara exceptionala in compania selecta a multor Doamne - real VIP, cu care ma revad cu aceeasi placere, la toate evenimentele", ne-a spus Christian Ciocan, in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
google-analytics.com